FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri  MembriMesajele la care nu s-a răspuns  ProfilProfil Mesaje privateMesaje private 

Anticonceptionalele-inainte si dupa sarcina
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului babyonline.ro -> Preconceptie
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
icewoman

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gabi_gino2005 a scris:
eu din cauza unor noduli la sani nu pot folosi pilule, am recusr la sterilet doar pt ca dr mi-a recomandat, acum insa trebuie sa fac un test papanicolau sa vedem daca imi si pot pune, insa mie imi e cam frica de dr si tot am.....cred ca voi amana pana apare bb2 Laughing

*mutat

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

angelika a scris:
Eu folosesc pilule, dar nu pot sa spun ca nu m-am gandit si la sterilet. Insa mi-e cam frica...Am auzit de cazuri in care a provocat sterliitatea Rolling Eyes

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lvero2004 a scris:
si eu folosesc pilule.sterilet nu am voie pt ca am uterul cu cicatrice de la cezariana,dar nici n-as fi vrut sterilet

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vivi_Matei a scris:
Si pe mine m-a indrumat dr sa-mi pun sterilet ..dar nu am facut-o.
Mi-a scpus ca pastilele sunt excluse din discutie... dupa 30 ani nu prea mai sunt indicate...iar eu inainte de a ramane insarcinata am luat vreo 8-9 ani.

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

elena_mirela_sandu a scris:
Metoda calendarului merge si la noi, apoi prezervativul, oricum noi ne mai dorim inca un copil si apoi nu mai avem de ce sa ne protejam. Wink

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

anca2sm a scris:
Eu inca alaptez, pilule nu vreau sa iau, menstruatia nu e reglata si atunci calendarul sare din schema, pana nu intarc fata sterilet a zis medicul ca nu-mi pune si atunci ne-a ramas "caciulita" Laughing Laughing
Eu am facut testul Papanicolau, colul e in regula, cred ca dupa ce termin cu alaptatul imi pun sterilet, daca nu ma simt bine doar il pot scoate, nu?

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

blueheart_c a scris:
mirelacr a scris:
alaptatul-o metoda eficienta de contraceptie

*mutat

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adelafistis a scris:
Noi am folosit intotdeauna prezervativul.Asa l-am conceput si pe Darius ...cu prezervativul.Acum insa alaptez si folosesc si prezervativul si Exluton.Este ok Very Happy

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

georgiana86 a scris:
eu am o fetita de 8 luni si inca o alaptez dar nu mi-a venit CM pot ramane insarcinata? ,,am luat-o prin fereala pana acum,,

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adelafistis a scris:
normal ca poti ramane insarcinata.cel mai bine e sa folosesti ori prezervativul ori exluton

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yoana_yd a scris:
Ma gandesc inca la o metoda.... Rolling Eyes

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AlinaS a scris:
si eu tot metoda calendarului o folosesc....si din cand in cand mai iau postinor.....pana acum a functionat... Cool

*mutat

Sus
icewoman

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La fel si noi...de 11 ani de cand ne cunoastem folosim metoda calendarului si a functionat ca un ceas elvetian pana acum...Sper sa functioneze si de acum incolo. Laughing
La inceputul relatiei am folosit prezervative, dar foarte putin timp...
Si acum mai folosim din cand in cand prezervative, dar atat...eu nu am luat niciodata anticonceptionale, iar la sterilet nici nu ma gandesc!

Sus
arjen14

Data înscrierii: 28/Mar/2010
Locaţie: closca

MesajTrimis: Dum Iul 18, 2010 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna la toata lumea
vreau sa va spun ca si eu am luat 4 ani anticonceptionale si cand le-am oprit dupa 2 luni am ramas insarcinata iar acum baietelul meu are un an si 2 luni si e perfect sanatos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului babyonline.ro -> Preconceptie Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum