FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri  MembriMesajele la care nu s-a răspuns  ProfilProfil Mesaje privateMesaje private 

Greutatea,lungimea si scorul Apgar al bebelusului vostru.
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului babyonline.ro -> Nasterea
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
erikluca

Data înscrierii: 25/Feb/2010
Locaţie: bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 2:12 pm    Titlul subiectului: scor apgar Răspunde cu citat (quote)

da dar cica maximul este 9 cica 10 primeste neonatologul nu mai primeste copilul.neonatologul sigur ca ia 10 ca doar platim nota nu?el urla si nu copilul Laughing Laughing Laughing
printzy

Data înscrierii: 09/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Apr 15, 2010 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa este! Smile

Data înscrierii: 17/Mai/2010
Locaţie: bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am nascut natural la 40 de saptamani,o fetita cu greutatea de 3400kg. inaltime 51,5cm,nota apgara 9
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
corina-silvia

Data înscrierii: 24/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Mai 24, 2010 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ancutza ,primul meu copil a avut 3450 g la nastere 50 cm ,si nota 7 pentru ca am nascut-o moarta din cauza travaliului prelingit !D-ra neonatoloaga falsificandu-mi hartiile ca sa nu cumva sa ma gandes csa fac vreo reclamatie dr-ului ginecolog ,caci nu merita nici 1 la Apgar !
Apoi Alex ,3300g ,50 cm ,nota 9 apgar pentru ca a fost nascut prin cezariana ,fiindu-mi frica sa mai nasc normal dupa cosmarul petrecut cu fimea !
Si ingerul meu Daniel-Matei a avut 3200g si nota 9 ,50 cm ,dar a murit la doua zile din cauza proastei curatari a cailor respiratorii si facand pneumonie ,si nesupravegheat ..! Crying or Very sad

Am doi copii frumosi la ora asta ,Ancutza fiind cu probleme ,din cauza lipsei de oxigen a creierului ,dar printul meu Alexei este un copil reusit suta la suta !
De ce sa fac am facut trei copii pe rpimul nu au reusit sa mi-l oomare doctorii ,dar pe al treilea da !
Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ralucapui

Data înscrierii: 22/Mar/2008

MesajTrimis: Lun Iul 12, 2010 8:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma doi bebei Vladut care s-a nascut cu 2900 gr, 49 cm, scor apgar 8 (circulara de cordon ombilical) si Natalia care s-a nascut cu 2900 gr, 51 cm si scor apgar 8 (nu stiu de ce), asa ca noi facem copii standard!! Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului babyonline.ro -> Nasterea Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum