FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri  MembriMesajele la care nu s-a răspuns  ProfilProfil Mesaje privateMesaje private 

Intarcarea, astept sfaturi...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului babyonline.ro -> De la parinte la parinte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mamika

Data înscrierii: 03/Apr/2008
Locaţie: craiova

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 3:12 pm    Titlul subiectului: Intarcarea, astept sfaturi... Răspunde cu citat (quote)

din pacate cred ca va trebui sa intrerup alaptarea din cauza problemeleor mele cu parul (pelada).Asa ca lapte voi avea in continuare dar nu pot sa-i dau fetii daca iau anum ite medicamente.Cum ma sfatuiti sa procedez? cum ati intarcat?ma mai mulg sau iau niste medicamente cum se face?M-ar interesa la mamici care au mai avut lapte .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
elenusa

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 7:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu m-am confruntat cu asta,ambii mei copii au lasa t pieptul de la sine,primul nu a mai supt de la 4 luni,iar al doilea de la 11 luni.La inceput aveam f. mult lapte ca imi ajungea si pt. doi ,dar pe parcurs s-a imputinat,astfel incat nu a trebuit sa fac nimic. Dar am o prietene care si-a intarcat copilul in urma cu 3 luni si a fost nevoita sa ia ceva pastile pe care i le-a recomandat medicul si din cauza ca avea mult lapte a trebuit sa-si lege sanii cu o esarfa,foarte strans.
Acum depinde de tine ;daca ai mult lapte sau nu.Poti sa intrebi si farmacista ca te poate ajuta ,daca nu vrei sa mergi la medic.Bafta si multa sanatate!
Sus
mamika

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

elenusa o sa merg si la medic dar voiam sa ma pregatesc sufleteste intai si sa aflu diverse metode de intarcare.Problema e ca bebe s-an invatat sa adoarma numai la san, nu am culcat-o niciodata altfel si de asta va fi greu.in plus exact acum e perioada cand ii dau dintii de sus si nu prea mananca nimic si ar vrea numai sa suga si atat.Am incercat azi dimineata sa-i dau lapte praf nan 2 si nu vru deloc.
Sus
mamika

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu merg la medic pe 15 mai si pana atunci ma gandisem sa incerc sa-i dau in paralel putin laptic praf sa se invete cu gustul si sa incercam sa o adormim si altfel... dar abia de azi incep aceste incercari asa ca inca nu stiu daca da roade.Mai e si problema cu sanii mei care dau lapte mereu si in afara de a ma strange cu o esarfa nu stiu ce sa fac.Voi merge la medic sa intreb dar pan atunci... am iteles ca merge si cu apa rece, o sa incerc si asa.
Sus
deme_andreea

Data înscrierii: 16/Apr/2008

MesajTrimis: Joi Mai 08, 2008 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mamika pt ablactare (intarcare) stiu ca sunt medicamentele : BROCRIPTIN si DOSTINEX.......binenteles trebuie sa ti le recomande medicul.....si eu am aceeasi problema.....o adorm pe karinuta la san si stiu ca vii destul de greu cand va trebui s-o intarc......am zis ca daca mai am lapte,vreau s-o alaptez pana la un an.....si dupa aceea mai vad ce zice si doctorul......

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2008 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce o sa fac, cred ca o sa mai astept ca am citit azi pe prima pagina a siteului despre intarcare si ... cica nu trebuie cand ii iese dintele (si lui deea ii iese unul sus) si in plus cica trebuie pastrate 2 mese de lapte praf si ei nu-i place nici de frica! ori nu ii place asta (nan2 nestle) ori nu ii place deloc praf.Mai astept, sper sa mai astepte si parul in capul meu.
Sus
melisa-lory

Data înscrierii: 01/Iun/2009

MesajTrimis: Lun Iun 01, 2009 7:48 pm    Titlul subiectului: intarcare Răspunde cu citat (quote)

am o fetita de un an si 4 luni .. am intarcato si acum imi pare parca rau , parca sa-r fi rupt ceva din mine cu toate ca a fost vina mea imi pare asa de rau... cit despre ea , nu plinge, nu cere tzitza si ma mira mult lucrul acesta ca ea era inebunita sa suga la piept , intarcarea am facuto treptat ne-a luat cam 2 luni am inceput am tot sarit peste o masa ultima a fost masa de seara dar in tot timpul asesta Melisa a inceput sa manince lapte de vaca cu biberonul deci sursa de calciu o aveam asigurata .... eu mai am lapte dar nu ma dor deloc sini ... nu sunt nici unflati . Acum o seara am incercat sa-i dau tzitza dar sa uitat la el sa jucat putin cu ele dar de supt nici vorba .... oare de ce ma simt asa de vinovata?
Sus
pufosul

Data înscrierii: 23/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2009 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

melisa e si normal sa te simti asa dar sa-ti povestesc prin ce am trecut si eu, am alaptat pana la 1 an si 8 luni pana am cazut jos din piciore, ma luat salvarea, am stat internata cu remuscarea ca davidutzul meu va trebui intarcat, l-am lasat cu cumnata mea si am reusit in 6 zile sa-l pun pe picioare in sensul ca mananca mult mai bine, doarme numai cu capul pe pieptul meu dar incearca sa privesti partea cea mai buna a lucurilor ptr ca tot rau este spre bine Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul MSN Messenger
icewoman

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

knegru a scris:
ziceti-mi va rog niste metode de intarcare!multumesc Rolling Eyes

*mutat

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM
madasialex

Data înscrierii: 16/Noi/2009
Locaţie: Gaesti

MesajTrimis: Mie Iun 09, 2010 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am un baietel de 1 an si 3 luni si inca il alaptez la san.Nu am reusit sa-l intarc desi am incercat mai multe feluri de lapte praf la recomandarea medicului pediatru(LACTANA ,NAN, MILUMIL) dar si late da vaca la cutie sau de vaca de la bunici de la tara.Din pacate nu am reusit pentru ca Alex refuza cu indarjire orice varianta.Suge tata la pranz cand adoarme ,seara la culcare si inca de vreo 3 ori pe timpul noptii cam din 3 in 3 ore.Nici cu mancarea nu sta prea bine si am inteles ca este tot din cauza ca nu l-am intarcat. Voi ce alte variante aplicati ca eu nu mai stiu ce sa fac...Poate daca as putea sa-l duc vreo 2 zile la bunici...dar sunt foarte ocupati...
CER SFATURI! Rolling Eyes
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului babyonline.ro -> De la parinte la parinte Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum